7 sekunder att han kommer att dechiffrera dig

Vissa män tror inte på kärlek vid första anblicken, andra förväxlar det med ungkarlsförtvivlan, andra imiterar skickligt och cyniskt. Som det första inflytandet på relationer?

Kolumnist Alexei Karaulov berättade om hur män utvärderar kvinnor under de första sekunderna av deras bekantskap:

– När en man säger: ”Jag insåg genast att jag hela mitt liv letade efter någon som du!” – det kan betyda olika saker. Till exempel: ”Kom till mig tidigare.” Eller: ”Gud ge oss att gifta oss de närmaste sex månaderna, annars kommer jag, som vanligt, att ändra mig.” Men vi sätter sällan en bokstavlig mening i denna fras. Ja, tyvärr. Vissa män tror inte på kärlek vid första anblicken, andra förväxlar det med ungkarlsförtvivlan, och andra efterliknar skickligt och cyniskt.

Det kan dock inte sägas att vi inte fäster någon vikt vid den första kontakten. För det första, inom 5-6 sekunder utvärderar vi ditt utseende (och om halsen är tillräckligt låg, är det 2-3 sekunder som räcker). Och detta intryck är präglat i sinnet under lång tid. För många överskuggar det till och med efterföljande upptäckter: jeans var bantning och linser gav en intressant nyans i ögonen. För det andra, under de första sekunderna av dejting kan en man förstå mycket om din karaktär och till och med sexuella preferenser. Le, frisyr, gång – alla dessa icke-verbala signaler ger dig bort..

Här är en lista över de mest uppenbara saker som en man kanske har gissat om länge innan du slår ut den..

1. ”Jag kan se att du är säker”

Nästan var och en av oss, som går in på ett kafé eller kryper på dansgolvet, kan vid första anblicken skilja blygsamma kvinnor från självsäkra, om de senare inte är klädda i polisuniformer eller svart latex. Vad är hemligheten? I förmågan att motstå min blick! Förlåt mig för dessa stötande analogier, men i vilda djur är det inte vanligt att stirra på varandra. Där är ett öppet utseende aggression, en inbjudan att slåss, så den svaga ser omedelbart bort. Konstigt nog, i vilda människors värld händer samma sak, och inte bara mellan män. En självsäker kvinna ser öppet på en man, om hon möter hans ögon börjar hon inte fnissa dumt och ser inte bort och släpper falska ögonfransar i glaset. Om du ler till mig och bjuder in mig till nästa steg, men inte bryter ögonkontakten, är du säker. Det finns också indirekta tecken: till exempel korsar du inte benen, men sitter med knäna något isär. Men om du lasso mig med dina ögon ser jag knappast på dina ben..

2. ”Jag insåg genast att det är bättre att inte röra med dig.”

Låt oss kalla denna hypertrofierade flirt. Om en kvinna under de första sekunderna av bekantskap gör något av följande: slickar håret så intensivt som om hon försöker tvinga en tvättbjörn att bosätta sig där, är vi oroliga. Absolut, om hon börjar ta kontakt i de första sekunderna. Till exempel rör han tillfälligt min hand eller pressar bröstet mot mig. Professionella strippare gör detta med avsikt för att tigga om fler tips – men varför behöver du det?

3. ”Jag slår vad om att du redan är upptagen.”

Kvinnan visar omedelbart om hon är kär i någon eller inte längre. Och det handlar inte ens om vigselringen, som är ordentligt inbäddad i fingret, det är ungefär som att sprida den med fundament. En kvinna vars hjärta inte är fritt kommer aldrig att titta på en man värderande. Ett uttråkat, kortfattat, dåligt fokuserat utseende är det maximala vi kan lita på om du är upptagen. Även om en man inte är vacker, kommer en kvinna som är kär i någon annan aldrig att försöka möta hans ögon eller titta på honom i mer än en sekund. Det är mångsidigt, så vissa förlorare har lärt sig att ha med sig en söt kompis för att separera fria kvinnor från upptagna kvinnor..

4. ”Du verkar ha tappat.”

Detta beteende är i två fall: om du kom till ett möte med en vän. Hur många gånger har jag hänt att en kvinna instinktivt begränsar ögonen när hon tittar på henne eller min följeslagare. Detta är ett säkert tecken på undertryckt konkurrenskraft. En person som känner hennes underlägsenhet (till och med imaginär) framför sin vän eller bara någon annan kvinna i rummet beter sig alltid på ett visst sätt: hon talar högre, gester mer aktivt och försöker, om inte att förbränna sin rival med en blick, torka åtminstone henne från mig, stäng henne från min blick med hans (oftast benägen till fullhet) kropp. Om målet med min utflykt är sex (oavsett vem och hur hög kvalitet), så är sådant för mig en riktig gåva från en kvinna. Annars kommer jag att försöka hålla mig borta från dem eller be en kamikaze-vän att ta dem.

5. ”Det är klart för mig att du inte är emot sex.”

Det blev uppenbart för mig att du inte har något emot att göra det med mig, det blev uppenbart för mig så snart jag gick in i denna bar. Ingen mysticism – vanlig fysiologi. När du ser en man utvärderar du honom omedvetet. Allt detta händer på några sekunder och är ofta obemärkt av dig. Men vid utgången får vi en standardreaktion: lätt obehag i underlivet och en önskan att snabbt göra något med benen. En kvinnas ben är i allmänhet den bästa indikatorn på hennes upphetsning. Om en vacker främling klämmer på knäna, eller kastar benen över benen, eller börjar försiktigt vicka på tån, är det tydligt hennes avsikter. Det är fantastiskt om en tjej leker med en sko och skakar tån. Även om baren bara kan bli för varm …

6. ”Jag vet att du vill byta pojkvän.”

Jag kan ge ett exempel från min biografi, men jag är rädd att det kommer att kosta mig ett svart öga om den killen plötsligt hittar mig. Därför kommer jag att beskriva hur det händer i allmänhet. ”När han träffar en kvinna som redan bor med någon” kan han alltid uppskatta hur pålitligt parets förhållande är. Detta kan förstås även efter att ha sett ett slumpmässigt par på ett kafé. Du förråds som vanligt av dina ögon. Om du, när du möter mig, kastar en instinktiv blick på mina strategiskt viktiga punkter – stövlar, ansikte och rumpa – betyder det att du mentalt fortfarande är i sökning och inte anser att din följeslagare är den sista. Det finns också mindre tecken: till exempel skrattar du inte av hans skämt, utan ler bara tätt. Men om jag fick den looken behöver jag inte ens leta efter nya bevis. Bättre att leta efter en pall eller något annat vapen med ögonen – om din garderobliknande kamrat också fångade upp den.

7. ”Jag insåg att jag äntligen hittade dig”

Jag träffade min blivande fru, oavsett hur banal, vid en skönhetstävling. Jag kunde inte låta bli att lägga märke till att hon är väldigt smart och målmedveten (någon man förstår omedelbart detta vid synen av oseriösa blommor på genomskinliga underkläder). Men även detta bestämde inte mitt öde. Faktum är att när jag närmade mig henne uttalade jag den mest idiotiska frasen som jag kunde tänka mig: ”Wow, vilket intressant nummer, du kan vända det upp och ner!” Och även om hon hade en skylt med siffran ”69” i händerna, minskade inte situationens hopplöshet. Men hon tittade på mig och log. Och det var inte en flirtig grimas – det var precis vad varje man drömmer om att se: ett artigt ifrågasättande leende som ursäktar min idiot och uppmanar mig att tala vidare. Det är från denna reaktion som vi förstår att vi inte längre kan låtsas att här är hon, samma kvinna. Det mesta av det jag lärde mig om min framtida fru i det ögonblick hon log det leendet visade sig vara sant..

Comments are closed.